Slik kan du optimalisere bruken av Macen din

Det er ikke alle som bruker Macen sin til deg optimale, og vi er derfor har for å gi deg noen gode tips til hvordan du kan bruke Macen din på best mulig måte. Forhåpentligvis kan du få noen gode tips som kan gjøre hverdagen litt lettere, og forhåpentligvis hører du noen gode tips som du ikke har hørt før.

For at du skal kunne bruke Macen din så godt som mulig så er det viktig at du får med deg et par gode tips på veien slik at du får utbytte for det du har betalt for. Denne datamaskinen har et enormt potensial så vi håper du kan få bruke alt den har å by på.

Smarte apper

Det finnes mange smarte apper der ute som kan gjøre din opplevelse av mMac enda bedre. Sjekk krypto kurser i Norge på en app og lag en flott kalender på en annen. Vi skal gi deg noen flotte tips, og det første tipset er appen Notion. Den siste tiden har denne appen blitt svært populær på TikTok. Dette er en super app for deg som trenger litt ekstra planlegging i hverdagen.Her kan du lage ditt eget oppsett slik at du får det akkurat slik som du ønsker deg. Helt uten at du trenger å tilpasse deg noen andres design. Dersom du foretrekker å bruke en mal, så er du selvfølgelig også velkommen til det. Innenfor hver dag kan du skrive ned gjøremål som å sjekke krypto kurser i Norge eller til og med investere i krypto, vaske badet eller hente en pakke på posten. Helt genialt for deg som synes det kan være vanskelig å holde styr på hverdagen.

Bruk samme AppleID

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker samme AppleID på alle enhetene du benytte deg av. Hvis du har både iPhone og Mac så kan du enkelt kopiere noe på mobilen og deretter klikke cmd + v for å lime det inn på Macen din! Er ikke det genialt?
Hvis du har en iPad og en Mac med samme AppleID så kan du bruke skjermene sammen. Sett iPaden i nærheten av Macen og deretter kan du klikke på hvilken som helst skjerm som du har åpen, for eksempel Google Chrome. Hold over det grønne utvidelsestegnet og klikk på iPaden. Deretter kan du flytte musen din frem og tilbake mellom de skjermene, samt at du enkelt har tilgang til to skjermer på farta.

Lagringsplass

For at Macen din skal fungere helt optimalt så bør du optimalisere lagringsplassen din. Gå igjennom filene dine i ny og ne, og ikke minst sjekk nedlastninger. Ofte kan man lagre to av samme fil, eller kanskje du rett og slett ikke har bruk for filen lenger. Ved å slette filer innimellom vil du kunne optimalisere lagringsplassen, noe som igjen gjør at Macen kjører raskere. Da vil du få en bedre opplevelse av Macen din hver eneste gang du bruker den. Et helt supert tips!