Beskytt Mac-en din

Med et hurtig voksende antall Mac-brukere stiger også antallet trusler mot Mac-computere. De aller fleste Mac-brukere tenker neppe på sikkerheten bak deres ellers så elskede datamaskin da det jo har fungert uten problemer inntil videre. Dette skyldes at truslene har vært få, men tidene er nå i ferd med å endre seg. MacKeeper beskytter din Mac på en effektiv måte mot de aller fleste trusler, eksempelvis vil du med MacKeeper være automatisk beskyttet mot bedrageri på nettet, virus og til og med fysisk tyveri av Mac-en din.

Beskytt Mac-en din med det samme. Last ned MacKeeper her.

MacKeeper sikrer din Mac mot farerBeskyttelse når du surfer
Når du bruker Mac-computeren til å surfe på nettet er du utsatt for en rekke trusler. MacKeeper beskytter deg mot disse truslene uavhengig av hvilken nettleser du benytter. Teknologien bak dette kalles ”Real-Time Safe Browsing” hvor programmet vurderer mulige trusler i bakgrunnen, alt mens du i fred og ro kan sitte på nettet med din Mac.

Antivirus til Mac
MacKeeper beskytter naturligvis også mot tradisjonelle virus. Faktisk er teknologien bak MacKeepers antivirus blant verdens best utviklede til Mac-computere. Selv når du arbeider med Windows-emulatorer, for eksempel Parallels eller VMWare, beskyttes du av MacKeepers antivirus.

Tyverisikring av Mac-en din
Med MacKeepers sikkerhetspakke beskyttes du til og med mot fysisk tyveri av Mac-computeren din. Programmet kan spore Mac-en trådløst via GPS og tar bilder av personen som bruker computeren din med webkameraet.

Så ikke vent lenger. Last ned MacKeeper og sørg for at din Mac er helt sikker.

Om MacKeeper

MacKeeper er et norskspråklig program som brukes på tusenvis av Mac-computere over hele verden. Programmet har mottatt mer enn hundre softwarepriser etter å ha blitt tildelt toppkarakterer av både eksperter og brukere. Det er helt gratis å laste ned og prøve programmet her.Trygg installering
MacKeeper er trygt å installere og blir kontinuerlig kontrollert av Norton Antivirus.

Kompatibel med Chrome, Firefox og Explorer