Beskytt Mac-en din

Med det hastig stigende antall av Mac-brukere, så stiger antallet av trusler imot dem dessverre også. De fleste Mac-brukere tenker ikke på sikkerheten bak deres ellers elskede computere. Heldigvis har flere og flere begynt å forstå behovet for å sikre og optimalisere deres Mac computeres yteevne. Inntil nå er det gått nogenlunde bra allikevel idet truslene har vært relativt få, men tidene har endret seg og derfor bør du handle før det er for sent. MacKeeper er et program som beskytter din Mac effektivt imot de fleste trusler. Dette gjelder både online og offline trusler. Det vil si at du med MacKeeper installert automatisk blir beskyttet imot bedrageri på internettet, virus, malware, spyware og imot fysisk tyveri av din Mac. MacKeeper har en lang rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter din Mac computer mot ovenstående trusler. Med MacKeeper er det dessuten mulig å spore din Mac direkte fra en mobil app og få et bilde av tyveriet gjennom en app kalt Track My Mac. Sammenligner man MacKeeper med lignende programmer som fx Norton og AVG, så er en fordel ved MacKeeper at det er utviklet av Mac-forbrukere til Mac-forbrukere. Alt i alt er MacKeeper en omfattende sikkerhetspakke som har en effektiv malware-gjenkjennelse.

Programmet kan fås på flere språk, herunder engelsk og norsk.

Beskytt Mac-en din med det samme. Last ned MacKeeper her.

Antivirus for Mac på norsk

Antivirus for Mac på norsk

 

Beskyttelse når du surfer

Når du surfer på din Mac, så er du utsatt for en rekke mulige trusler. MacKeeper beskytter deg når du surfer -likegyldig hvilken browser du enn benytter deg av på din Mac. Teknologien bak dette kalles “Real-Time Safe Browsing” og det dekker over at programmet vurderer mulige trusler i konstant i bakgrunnen, alt imens du trygt og usjenert kan surfe på din Mac. Tryggheten ligger i å vite at de sidene som bærer malware automatisk blir blokkert. Det er dessuten mulig for deg selv å velge hvilke sider som skal blokkeres. Du kan med MacKeeper selv lage lister over potensielt farlige hjemmesider som automatisk vil bli blokkert. Likeså kan du lage lister over hjemmesider, som du ikke ønsker blokkert.

 

Antivirus til Mac

MacKeeper beskytter selvfølgelig også imot tradisjonelle vira. Faktisk er teknologien bak MacKeepers antivirus blant de mest utviklede til Mac’s i hele verden. Selv når du arbeider med Windows emulatorer, som Parallels eller VMWare, beskyttes du av MacKeepers Antivirus, hvis du husker å slå real-time protection til. Det oppdateres jevnlig på MacKeeper.

 

Tyverisikring av din Mac

Videre beskyttes du også imot fysisk tyveri av din Mac med MacKeepers sikkerhetspakke. Programmet kan simpelthen spore din Mac trådløst via GPS, og så tar det også bilder av personen som heretter benytter seg av din Mac via computerens webkamera. I tilfelle tyveri, så blir din Macs aktuelle lokalitet og nettverksopplysninger gjort tilgjengelige. Forsøker noen å logge inn på din Mac, så får du en detaljert rapport. Et snapshot av tyven kan dukke opp som en del av rapporten.

Ikke nok med at du kan spore din mistede Mac så er det også mulig å låse eller låse den opp. Disse tingene kan gjøres med appen Track My Mac eller din Kromtech konto.

Vent ikke. Download MacKeeper her, og gjør din Mac sikker med det samme.

Finn din Mac etter tyveri

Finn din Mac etter tyveri

 

Slik fungerer det når du mister din Mac

Trinn 1: du logger på din Kromtech konto eller appen Track My Mac

Trinn 2: du anmelder at du har mistet din Mac, eller at den plutselig er blitt stjålet

Trinn 3: du får sporet din Macs lokalitet, og får rapporter tilsendt.

MacKeeper utarbeider en detaljert rapport om din Macs lokalitet, og tar et bilde av tyven i tilfelle din Mac går på nettet, etter du har meldt den mistet/stjålet. Det vil bli ringt til deg med det samme, og du vil få tilsendt en e-mail med rapportene, så du kan finne din Mac hurtigst mulig. Det er også mulig å få de opplysningene som oppdateres hvert femte minutt i din Kromtech konto eller i appen Track My Mac. Disse kan du gi til politiet som vil hjelpe deg med å tilbakeerobre din Mac computer.

 

Slik setter du internettsikkerhetsfunksjonene til

I menystrukturen finner du kategorien ”Sikkerhet”. Herunder finnes ”Internettsikkerhet”.

Her kan du innstille de forskjellige internettsikkerhetsfunksjonene alt etter ditt behov. Det anbefales dog at alle funksjonene er slått på for å gi den optimale beskyttelsen av din Mac.

Videre kan du i den lille grå menybaren innstille de forskjellige sikkerhetsfunksjonene. En av disse kunne eksempelvis være Antivirus-tidsplanen. Du innstiller dem ved å klikke på ”tilføy” i programmets bunn, for deretter å velge de mappene eller den harddisken som du ønsker at det blir kjørt løpende scanninger på.

 

Renser din Mac

En masse unødvendige og skadelige filer kan med tiden hope seg opp på din harddisk, men med MacKeeper kan du lynhurtig få optimalisert lagringsplassen og renset din Mac. Les mer om dette her.

Vent ikke. Download MacKeeper her og gjør din Mac sikker med det samme.