Ting du kan gjøre med en Mac og en iPhone

Apple sine produkter er designet for å kunne arbeide sammen på en sømløs måte. Dette inkluderer alt fra å synkronisere filer, dele nettverk og gjenoppta oppgaver. Her går vi gjennom noen av tingene du kan gjøre med en Mac og en iPhone.

Kopier og lim inn innhold

Med flere enheter fra Apple er det enkelt å dele arbeid mellom disse. Universal Clipboard-funksjonen lar deg dele utklippstavleinnhold mellom Mac og iPhone, og det eneste du trenger å gjøre er å aktivere Handoff-funksjonen på begge enhetene. Når det er gjort kan du enkelt arbeide først ett sted, og bytte til en annen enhet ved ønske eller behov.

Gjenoppta oppgaver

Når du har aktivert Handoff, kan du også stoppe oppgaver på én enhet og gjenoppta dem på en annen. Dette fungerer for alle apper som fungerer med Handoff, som vil si alle originale Apple-applikasjoner.

AirDrop filer og nettsider

For å dele filer mellom enhetene kan du bruke Apples eget overføringssystem, Airdrop. Sørg for at enhetene som skal benyttes har en stødig nettverks- og Bluetooth-tilkobling.

Spill musikk og filmer

Med en iPhone og Mac kan du enkelt synkronisere disse for å spille musikk på tvers av enheter. Dermed kan du ha Macen stående på ett sted, gjerne koblet til høyttalere, mens du bruker iPhonen som en praktisk fjernkontroll. Du kan også sende bildevisning fra mobilen til Macen.

Øyeblikksbilder og skanning

I mange tilfeller trenger man å skanne dokumenter, men har ikke tilgang til en scanner. Da kan du enkelt bruke iPhonen for å skanne bilder og dokumenter rett inn på Macen.

Du kan også ta bilder med kameraet på iPhonen og sende disse direkte til Macen for enkel lagring eller bildevisning.

Beskytt enheten din

Mobiltelefoner er konstant utsatt for ytre påkjenninger som støt, fall og støv, som gjør at de har en høy risiko for skade. På Skalhuset finner du en rekke praktiske og stilrene deksler og skjermbeskyttelser for å gi iPhonen optimal beskyttelse.