VPN til Mac

Mackeeper er programmet for deg som ønsker optimal sikkerhet på din Mac computer. Det finnes mange egenskaper i Mackeeper som hjelper deg med å oppnå denne sikkerheten, hvor en av disse er VPN. Men hva er VPN egentlig? VPN står for ”Virtual Private Network”, og det er faktisk akkurat hva det er. VPN er en anonym forbindelse til nettet.

Mackeeper VPN

Mackeeper VPN

Hva er VPN?

Hvis ikke du er helt inneforstått med hva en VPN er og hva fordelene kan være, så kan du bare lese videre her. VPN er i bunn og grunn bare en mulighet for at du kan være anonym på nettet. Uten VPN kan de hjemmesidene du velger å besøke se hva du foretar deg. For mange er dette ubehagelig ettersom det føles som om at noen ”holder øye” med hva du foretar deg på nettet. Hvis du er en av de mange som føler dette, så kan VPN være en enkel og god løsning.

VPN kan forstås som en form for ”tunnel” som sørger for at andre ikke kan bruke din data. Uten VPN kan hjemmesider fritt se og benytte din data, så ønsker du høy sikkerhet er det VPN du bør overveie. Fordelene er mange, men som utgangspunkt er den største fordelen at du ikke føler deg overvåket på nettet. Din internettforbindelse vil alltid være helt optimal, det er bare et ”smutthull” som gir deg muligheten for å være på nettet anonymt. VPN er en forbindelse som fungerer med ditt nettverk problemfritt. Videre er det viktig å poengtere at det er helt lovlig å benytte seg av en VPN, så du har ingen grunn til at frykte at du gjør noe ulovlig, bare fordi du gjerne vil være anonym på nettet.

Mackeeper VPN - Servervalg

Mackeeper VPN – Servervalg

Føl deg sikker på nettet

Fordelene er mange, og det kan helt sikkert for noen kanskje ikke helt så rutinerte computerbrukere virke som noe som er altfor avansert å bruke. Heldigvis er det ganske enkelt å finne ut av, og det finnes tonnevis av guider til hvordan du får det beste ut av din VPN-forbindelse! Her hos Mackeeper er det viktig at din Mac først og fremst er beskyttet, men også at det er simpelt for den individuelle bruker å få den ønskede beskyttelsen enkelt og hurtig. Hvis tvilen allikevel skulle ramme, så er det massevis av hjelp å hente, så du vil alltid ha mulighet for å kunne få det fulle utbytte av en VPN, også selv hvis du er i tvil om hvordan du skal bruke den. Vi hjelper gjerne!

Mulighet for nedlasting av spill og film

VPN-forbindelser blir hyppig brukt når det dreier seg om spill og film. Når du laster ned film på en litt skeptisk hjemmeside, så kan det være en fordel å benytte seg av en VPN. Det samme gjelder med spill som skal lastes ned. På denne måten er du anonym på nettet, og du kan fritt laste ned og se de filmene og spillene som du så lenge har ønsket, uten bekymring. En annen fordel du kan utnytte ved VPN som så mange andre også benytter seg av er at du kan se Netflix fra et annet land. Netflix er i den grad en populær streaming tjeneste, men i Norge er det dessverre kun mulig å ha adgang til den norske versjonen, med mindre du benytter deg av en VPN. På denne måten kan dine data ikke opplyses, og det er derfor mulig å benytte seg av andre versjoner, utover den norske. Mange har utnyttet dette og har hatt stor glede av det.

VPN optimaliserer din sikkerhet

Selv om fordelene virker endeløse, så er det viktig å huske på at du ikke behøver å bruke en VPN av en bestemt grunn. Hvis du bare ønsker å være anonym og privat på nettet, så er det nok til at du bør overveie VPN. Som sagt er det ikke ulovlig, og alle har rett til å føle seg sikre og private på nettet, det gjør vi her på Mackeeper mye ut av. Mange brukere undervurderer viktigheten av å føle seg sikker på nettet. Selv om det kjøpes flere forskjellige beskyttelses programmer til computeren, så er det ikke alltid sikkerheten på nettet det tenkes på. Derfor har Mackeeper gjort VPN til en del av sikkerhetsprogrammet, så du får den mest optimale sikkerheten mulig. Du vil hurtig oppleve en økt sikkerhet på din Mac, og vil fritt kunne ferdes rundt på nettet, uten å skulle tenke en ekstra gang over hvor du begir deg hen. Med VPN er det kun deg selv som setter grænserne, da dine data vil være i sikkerhet.

Slutt med uforutsigbare usikkerheter på nettet

En siste, og for noen avgjørende, faktor når det dreier seg om sikkerheten med VPN er at den kan kryptere internettet. Det som menes med dette er at vi alle har opplevd usikre nettverksforbindelser og generelt vært skeptiske vedrørende WIFI. Det kan være på et hotellopphold hvor du får en dårlig følelse angående sikkerheten via internettet. Her kan en VPN være din redning, da det gir deg muligheten for å ikke gi din data ut til diverse hjemmesider, samt at du unngår merkelige internettforbindelser. VPN kan forhindre fremtidige hackere, og det er en fordel som betyr mye. PC-brukere blir hver dag hacket, og det har i den grad skapt nervøsitet iblant vår befolkning. For å unngå dette så mye som overhodet muligt, så er VPN den retten til jobben. Du kan føle deg trygg da det tar lang tid og er vanskelig å kryptere data fra en VPN-forbindelse, og de fleste hackere gir opp på veien dit.

Derfor velger brukere VPN

For å oppsummere er VPN fordelsagtig på mer enn én måte, men den største av dem alle er at du føler deg sikker på nettet. Bare fordi det er mange fordeler ved VPN behøver det ikke å bety at du skal bruke alle sammen. Hvis det bare er for å sikre at du har det trygt på nettet, og føler at du får den maksimale sikkerheten, så er den fordelen nok i seg selv. Her hos Mackeeper er vår førsteprioritet din sikkerhet, og vi vil gjøre alt for at du oppnår følelsen av dette.