Rens Mac-en din

MacKeeper kan rense din Mac for unødvendige junk-filer. Med tre smarte innebyggede verktøy finner programmet sammen med deg filer som bare fyller din Mac og med fordel kan slettes. Med disse tre verktøyene blir det plutselig mye lettere for deg å få en Mac som ikke er fylt med en masse filer som du slettes ikke skal bruke. Disse er der ingen grunn til å ha liggende, så her kommer MacKeeper inn i bildet, da det er en lett metode som du kan bruke til å fjerne de minst ønskede filene fra din computer.

De tre verktøyene består av Safe Cleanup, Dublicates Finder og Smart Uninstaller. Vi beskriver under hva de forskjellige funksjonene kan gjøre for deg og hvorfor du ikke burde tøve med å bruke dem.

Rens din Mac med det samme. Last ned MacKeeper gratis her.

Rengjør Mac med MacKeeper

Rengjør Mac med MacKeeper

Safe Cleanup

Safe Cleanup sørger for at du hurtig får fjernet de mest opplagte junk-filene. Det er en riktig god ting å starte med så du hurtig får litt ekstra plass på din computer hvor du ikke behøver å tenke for mye på hvilke filer som skal slettes og hvilke som ikke skal. Det kan også en være en god funksjon å benytte hvis du føler at din Mac har bruk for ”overflaterengjøring”. Her blir det verste tatt uten at du behøver å gå så mye i dybden.

Dublicates Finder

Dublicates Finder finner filer som du har to fullstendig like av. Det gir ikke mye mening å ha to av de samme filene på sin computer, så i dette tilfellet kan du med fordel slette den ene. Verktøyet gir deg mulighet for å overskue hvilke filer du har to like av noe som ellers kan være vanskelig å oppdage med det blotte øye. Dette kan også være smart for mange da de eksempelvis kan ha to like bilder liggende på deres Mac, noe de kanskje ikke selv har lagt merke til. Nå får du en mye bedre sjanse for å overskue de mange filene du har på din computer.

Smart Uninstaller

Smart Uninstaller lar deg fjerne installerte programmer fullstendig, så ingen rester etterlates på din Mac. Det er ingen grunn til at papirkurven skal være fylt med en masse filer, som du allikevel aldri kommer til å bruke igjen. Det er i den grad nok av plass som har ”rester” fra slettede filer liggende. Det gir deg ikke mere plass, og det gjør heller ikke din Mac hurtigere. Du kan derfor gjøre deg selv den tjenesten at du sjekker opp nettopp dette, da det må være den mest irriterende bortkastingen av plass du kan bruke på din Mac.

Det er ofte ikke en engangsforestilling at du skal rense din Mac. Det er derfor også smart å ha programmet til en annen gang hvor du igjen får bruk for det. På den måten slipper du å noensinne igjen skulle forsøke å rense din Mac helt på egen hånd, noe som godt kan være et uoverskuelig prosjekt. Her kommer du virkelig til å sette pris på de tre forskjellige verktøyene som ble nevnt ovenfor. De kan hjelpe deg en god del på vei til en renset Mac, som igjen kan yte sitt beste. Neste gang din Mac trenger å bli renset, så vet du hvor du skal søke for å få hjelp til å få orden på problemet.

Rens din Mac med det samme. Download MacKeeper gratis her.

Rengjør harddisken på din Mac

Rengjør harddisken på din Mac

Er plassen snart brukt opp?

Programmer til Mac fyller ofte mye mer enn lignende programmer til PC, og mange bruker også deres Mac mer enn de noensinne har brukt deres PC. Med andre ord, så blir mange harddisker på Mac computere fylt opp hurtigere enn mange er vant til. Og da det på mange Macs er umulig å oppgradere harddisker, så er det kun en mulighet igjen. Opprydning!

Heldigvis klarer MacKeeper lett opprydningen for deg og gir deg verktøy til lett å fortsette opprydningen, hvis du vil optimalisere plassen på din Mac fullstendig. En simpel kjørsel med MacKeeper gir typisk mindst 1 GB ekstra plass med det samme, men det er ikke unormalt å få frigitt over 20 GB plass med dette programmet.

Det kan tross alt være veldig mange filer på din computer som ligger og fyller en masse, noe som hurtig kan føre til en masse fri plass, når det blir slettet fra din Mac, så det er verdt det å bruke din tid på å få disse overflødige filene fjernet. Plutselig vil du ha plass til en masse nytt som du i bunn og grunn har bruk for i stedet for at du har en masse filer som du aldri kommer til å åpne igjen. Det blir plutselig litt gøyere å bruke sin computer hvis du ikke hele tiden får beskjed om at du skal slette filer hvis du skal gjennomføre en handling. Det kan du forståelig nok bli veldig lei av i lengden

Last ned MacKeeper her helt gratis