En raskere Mac

MacKeeper er særlig vellikt på grunn av programmets evne til å gjøre langsomme Mac-computere raske igjen. Igjennom flere års arbeid og kunnskap om Mac´s system samt bruken av disse har denne funksjonen blitt utviklet. Løpende bruk av datamaskinen endrer nemlig på innstillinger, overskriver viktige filer og sløver Mac-en din. Dette fører til at du etter en viss tid vil oppleve at maskinen går markant langsommere enn da du kjøpte den, og kanskje har også du opplevd den irriterende ”ventesirkelen” som kjører rundt og rundt uten at du kan gjøre noe med det. MacKeeper danner seg lynraskt et overblikk over problemet og retter dette. Deretter kan du igjen nyte en Mac ved sine fulle fem.

Last ned MacKeeper på norsk her – Det er helt gratis

Oppdateringssøker

 Hvordan virker det?

I tillegg til alt det ovenstående så sørger også MacKeeper for blant annet å holde dine installerte applikasjoner oppdaterte. Dermed har du alltid de siste versjonene installert, noe som ofte medfører en hurtigere avvikling av applikasjonene og, ikke minst, et forbedret sikkerhetsnivå. Rent praktisk så markeres applikasjoner som finnes i nyere versjoner med et rødt merke, mens de oppdaterte er grønne. Med et enkelt klikk på ”Oppdater” ved de eldre versjonene oppdateres disse automatisk.

Hvilke programmer bruker du?

Med MacKeepers innebygde funksjon ”Login Items” kan du enkelt velge hvilke program som skal startes automatisk når du logger inn. På denne måten sørger du for at Mac-computeren er klar til nøyaktig dine behov og ditt bruk. Er du grafiker kan du for eksempel åpne bildebehandlingsprogrammene dine slik at alt er klart når du går i gang med å jobbe. Dette sparer deg for masse ventetid.

Velg program til filtyper

Inkludert i MacKeeper finnes også funksjonen ”Default Apps” som lar deg velge hvilket program som skal åpne en bestemt filtype. På denne måten kan du for eksempel la Excel-dokumentene åpnes i Mac´s viewer i stedet for i Office. Alle som har Office-pakken installert vet at en åpning i vieweren går markant hurtigere og du sparer igjen masser av tid. Ønsker du noen ganger likevel å åpne dokumentet i Office gjøres dette enkelt ved hjelp av den utvidede menyen som tilknyttes hver enkelt fil.

Du finner altså en hel del funksjoner i programmet som gjør Mac-en din raskere og som samtidig gir deg mulighet til å tilpasse computeren din etter din personlige bruk og benyttelse. I løpet av for eksempel et år kan dette spare deg for mange timers ventetid og frustrasjon.

Last ned MacKeeper på dansk og få en raskere Mac

Om MacKeeper

MacKeeper er et norskspråklig program som brukes på tusenvis av Mac-computere over hele verden. Programmet har mottatt mer enn hundre softwarepriser etter å ha blitt tildelt toppkarakterer av både eksperter og brukere. Det er helt gratis å laste ned og prøve programmet her.Trygg installering
MacKeeper er trygt å installere og blir kontinuerlig kontrollert av Norton Antivirus.

Kompatibel med Chrome, Firefox og Explorer