Skyvedørsgarderobe fra AUBO i høy kvalitet

Sponsoreret

AUBO er eksperter på skyvedørsgarderober og kan tilby deres kunder topp løsninger, uansett om man skulle ha rom med skrått tak, eller ha skrå vegger. En god skyvedørsgarderobe behøver ikke kun fungere til oppbevaring av klær, men kan også brukes til oppbevaring av så mye annet, for eksempel juledekorasjoner, skittentøy og mye, mye mer. En skyvedørsgarderobe fra AUBO vil kunne være med til å øke levetiden til dine klær, da klærne ikke blir utsatt for direkte sollys, støv og du får muligheten til å organisere således at klærne ikke blir krøllet, og ødelagt.

 

En skyvedørsgarderobe skal først om fremst være funksjonell, både når det gjelder innredning og oppbevaring. Selv om den nye skyvedørsgarderobe skal være funksjonell, behøver man ikke å gå på kompromiss med utseende og design. En skyvedørsgarderobe kan også tilpasses din personlige stil, slik at den vil stå fint i tråd med resten av den stil man har i husstanden. AUBO vil kunne tilby flere funksjonelle, og gode løsninger, som også passer inn i den stil du har eller ønsker i ditt hjem.

 

Skyvedører har blitt meget populære, og betegner ikke lenger som noe man kun skal ha i sitt soveværelse. Både kontor, vaskerom, barnerom og badeværelse er steder det kan være smart med en skyvedørsgarderobe. En skyvedørsgarderobe er en god måte å optimere bruken av kvadratmeter på, uten å skulle ta hensyn til dører som skal åpnes, og spare plass fra eventuelle kommoder.

 

AUBO hjelper ikke kun med skyvedørsgarderoben men også med innmaten, slik at du får optimert din skyvedørsgarderobe mest mulig, og den ikke kun vil være flott fra utsiden, men også fra innsiden når du åpner den. AUBO tilbyr sine kunder alt fra skohyller til slipsstativ, som alt kan plasseres i skyvedørsgarderoben for å utnytte plassen best mulig. AUBO tilbyr skreddersydde skyvedørsgarderober etter kundens behov, uten å skulle bekymre seg over eventuelle skråvegger eller tak.

 

AUBO tilbyr også sine kunder forskjellige former for walk-in closet, således at du kan transformere en skyvedørsgarderobe om til et rom hvor du kan ha plass til å oppbevare alle dine klær og sko, samlet på et sted.

 

Skap en rød tråd

Ved å bestille en skyvedørsgarderobe hos AUBO får du muligheten til å føre en rød tråd videre i din bolig, fra kjøkken, til bad, til soverom og til vaskerom. På denne måten får du en fantastisk mulighet til å løpende oppgradere hele din bolig, i samme stil, og i den stilen du måtte ønske. AUBO har erfarne forhandlere rundt om i hele landet, som stiller med kompetente konsulenter, sik at du vil bli guidet igjennom prosessen på best mulig måte. AUBO tilbyr produkter i en rekke forskjellige prisklasser, uten at du går på kompromiss med kvaliteten på det eller de produkter du kjøper. AUBO har igjennom 30 år levert produkter til tilfredse kunder, og deres danske design trender i Norge for tiden, og den danske stil sniker seg mer og mer inn i de Norske hjem rundt om i landet.