Hvordan bruke min Mac til avslapping?

En Mac er kanskje først og fremst å anse som en arbeidshest. Det er jo snakk om en datamaskin de fleste brukere benytter i jobbsammenheng. Noe utpreget leketøy er det definitivt ikke snakk om.

 

Når det er sagt, finnes det en rekke morsomme ting som du kan gjøre for å slappe av med din Mac på fritiden også. Det er stadig mer populært å spille online casino i Norge. Det kan du med letthet gjøre via din Macs nettleser. En fin plass å starte er nettsider som https://www.bonus-no.com/, hvor du kan finne informasjon om hvordan du kan spille gratis.

 

En Mac kan være en underholdningsmaskin

 

Det finnes også andre spill som er tilpasset for Mac. Selvsagt er ikke dette maskiner som er spesiallaget for videospill. Til dette trenger du langt mer minne og mer ren, rå prosesseringskraft. Allikevel dukker det opp en rekke gode videospill fra ledende utviklere som er kompatible for spill også på Mac. Bare sørg for at  din Mac er beskyttet når du laster ned spill fra nettet.

 

Du kan med hell se på film og TV via din Mac. Det er ingenting i veien for å logge deg inn på for eksempel Netflix via nettleseren. Skjermen er god, og det samme gjelder lydgjengivelsen. Selvsagt blir lyden desto bedre hvis du har en god Bluetooth-høyttaler eller støydempende hodetelefoner.

 

Det er også praktisk å koble din Mac opp mot TV-en din for å strømme innhold direkte på den måten.

 

Via en Mac kan du også hente ned musikk i store mengder. Du kan benytte Apple Store, eller du kan velge apper som Spotify eller YouTube. På den måten blir datamaskinen din straks til en Jukebox med uendelige spillelister.

 

Slapp av med å slippe kreativiteten løs

For de musikalske er det heller ingenting i veien for å bruke en Mac til å lage musikk. Det finnes mange forskjellige programmer som kan bistå vordende komponister. Last ned de som frister mest, og slipp kreativiteten løs.

 

Det samme kan vi si om Macs mer etablerte styrker: film og bilder. Stadig flere av oss liker å fotografere eller skyte film i hverdagen. En fin og avslappende aktivitet er å jobbe med bilder og film på en kreativ måte.

 

Du kan klippe sammen album og du kan legge på alle tenkelige slags effekter og funksjoner. Etter en stressende dag kan det virkelig lindre å sette av godt med tid til å kose seg med egne bilder. Dette er jo som kjent en fin måte å lage gaver for ens nærmeste på også. Du kan designe personlige saker som kalendere, kopper, t-skjorter og alt mulig annet på en Mac. Deretter kan du enkelt sende din design til et online trykkeri.

 

Lytt til podkast og lydbøker

 

Å lytte til gode podkaster er en stadig mer populær måte å slappe av på, og det kryr av alternativer. De kan du finne fra en rekke forskjellige kilder. Det finnes mange Mac-kompatible apper som byr på podkaster. Noen må du betale for, mens andre er gratis. Velger du gratis podkast, må du regne med å bli avbrutt av reklame underveis. Du finner podkast om de aller fleste tenkelige og utenkelige temaer.

 

Du kan også bruke Mac-en din til å lytte til lydbøker. Utvalget av forskjellige titler er enormt hvis du føler deg komfortabel med å bruke engelsk språk. Antallet norske lydbøker blir stadig større, og det er ingen tvil om at mange forlag satser hardt på dette segmentet. Mange kjendiser har lest inn lydbøker.

 

Det som burde være åpenbart er at når arbeidsdagen er over, og du ønsker å slappe av, så kan din Mac bidra. Dette er ikke en datamaskin som utelukkende egner seg for arbeidsplikter.