Innredningstips som gir boligen mer verdi

Annonse

Gjør hjemmet mer attraktivt

Du kan faktisk innrede deg til flere kvadratmeter og utnytte boligens fulle potensiale, slik at den blir mer attraktiv hvis du tenker på å selge en dag.

Nedenfor kan du få noen enkle tips og råd til hvordan du kan innrede med stort utbytte.

 

Fremhev det positive i dyre rom

Kjøkken og bad er de dyre rommene å renovere, og derfor er det veldig mye å hente på den riktige innredningen. Prøv å utnytte det du allerede har ved å fremheve det beste i alle rommene.

Et gammelt kjøkken kan få en enkel makeover hvis du maler skapdørene i en flott farge og skifter håndtakene. Det gjør virkelig en stor forskjell!

På baderommet kommer du langt ved å male flisene, slik at rommet blir frisket opp. Velg håndklær i samme nyanser for å gi rommet en øyeblikkelig oppdatering. Bruk også gjerne duftlys, blomster eller de populære eukalyptuskvistene for å gi rommet en deilig duft. Dette er alt sammen med til å gi rommet et fantastisk førsteinntrykk.

 

Juks deg til flere kvadratmeter

Selvfølgelig kan du ikke trylle frem et ekstra rom til boligen din, men med riktig innredning kan du skape en følelse av at boligen er mer romslig. For hvem drømmer ikke om mer plass? Ofte kjøper vi et nytt hjem fordi vi trenger mer plass, og derfor er det en viktig faktor hvis du vil gi boligen din mer verdi.

God oppbevaring gir alltid en følelse av mer plass, fordi du dermed kan bo mer enkelt. Så kikk kritisk på møblene dine, og behold kun de du virkelig liker, og som har flere bruksmuligheter. Få eventuelt de møblene du ikke er helt klar til å skille deg med oppbevart.

Tenk også over om det er på tide å skifte ut noen av møblene, lampene eller andre elementer i hjemmet. Lekre møbler er også med til å skape et flott uttrykk, og øker dessuten trivselsfaktoren for dem som bor i hjemmet. Det behøver heller ikke å koste all verden for ordentlige designmøbler. House Doctor har et stort utvalg av flotte designmøbler og oppbevaringsmuligheter, og du finner helt sikkert noe som passer til deg og ditt hjem.

Tenk integrert oppbevaring, som for eksempel en oppbevaringsbenk du kan sitte på. Utnytt også de skjeve krokene i boligen til enten innebygget oppbevaring eller en hyggelig sitteplass. Det gir en stor effekt at det er tenkt over tingene, og hjemmet fremstår gjennomført og romslig.

 

Skap en rød tråd

Hvis innredningen har en gjennomgående stemning, blir vi forført og får lyst til å se mer. Det kan være farger eller materiale som går igjen fra rom til rom. Hvis du setter boligen din til salgs, kan det godt hende at stilen kanskje ikke er den kjøperne selv ville velge. Likevel, et gjennomført hjem etterlater et sterkt inntrykk.

Start med å finne ut av hvilken stil du liker, og finn så tilbehør som puter, lamper, kunst og nips som nettopp har det uttrykket du gjerne vil ha. Du kan også finne noen farger du synes passer godt sammen, og male utvalgte møbler og vegger i boligen.