Finn andre investorer online og bli bedre til investering

Annonse

Internett har brakt mye godt med seg når det kommer til finans og investering. Tips som før bare var forbeholdt økonomer og finansfolk er nå allemannseie og alle kan lett få tilgang til informasjon om investering. Denne informasjonen kan allikevel fort drukne i misinformasjon, så hvordan kan man bli bedre og finne den riktige informasjonen? Det kan du lese mer om her.

Online investeringssamfunn

På nettet finnes det flere utrolig informative samfunn der omhandler investering. Dette er stort sett i forum og de beste finner du faktisk på sider der du også kan investere. På store handelsplattformer online som eToro og Nordnet har man nemlig også etablert en form for sosial trading der brukerne kan dele erfaringer og i noen tilfeller også kopiere handler. I starten var man kanskje litt redd for at dette kom til å bli yngleplass for dårlige og lite gjennomtenkte spam og aksjetips, men det har langt fra vært tilfellet. Det er fordi at man skal bevise at man gjør det ås bra som man sier og brukerne kan følge aktiviteten din. Folk må med andre ord putte pengene på det de sier og ikke bare lire av seg floskler og konspirasjonsteorier om den ene eller andre aksjen. Derfor er dette et verdifullt nettverk, både på Nordnet der man har Shareville – et nettsamfunn for privatinvestorer, men også eToro der deres. Social Trading har ført til konseptet CopyTrading, der du kan kopiere suksessfulle investorer og lære masse – både innenfor aksjer og fond, men også innenfor kryptovaluta og Forex. Dette er en særlig god funksjon for nybegynnere som heller vil se på andre enn å gjøre feil i starten.

Dette er også et supert konsept for folk som gjerne vil ha mer tid til andre ting enn å skulle følge med kontant på aksje- og valutakurser. Det er med andre ord bra for deg som er aktiv og for deg som er passiv – og dermed passer det vel så å si for alle.

Få gode tips til investering

Internett har også bidratt til å fremme andre gode kilder omkring investering. På Aksjebloggen kan man for eksempel lære alt om investering, CopyTrading, hvilken plattform man skal velge, hvilke strategier man kan bruke og alt du trenger å vite. Dette har vært en ekstremt god bivirkning av all den informasjonsstrømmen som finnes tilgjengelig på nettet i dag. Det er ingen tvil om at det er mye gull å hente både fra kilder og fra andre investorer.

Å være aktiv i et nettsamfunn om investering gjør også at du holder deg oppdatert på svingninger og tendenser i markedet og har mulighet for å slå til før det blir mainstream for alvor. Det kommer fortere på nettsamfunnene enn det gjør i avisen og dermed kan du også handle på informasjonen fort og få mest mulig ut av det. Lær å invester i dag og sett dine penger på arbeid.