Din MacBook som både datamaskin og telefon, er den beste kombinasjon

Din MacBook og din iPhone er begge ting som er så inngrodd i din hverdag, at du vanskelig vil kunne se for deg hvordan du skulle unnvære disse vidunderlige oppfinnelsene. Etterhvert som både MacBook og iPhonene utvikler seg, blir de mer og mer sammenkoblet, og har etterhvert fått mange av de samme funksjonene. Man kan etterhvert ikke si iPhone uten å si MacBook. Nå er det i tillegg også mulig å få de samme funksjonene på Mac-en din som på din iPhone. På den måten kan du kombinere dine to favorittverktøy på én enhet.

 

Send SMS-er fra din MacBook

Det er mange måter å kommunisere med hverandre på i dag. I tillegg til å ringe og sende SMS-er, kan du nå også sende meldinger på Facebook, Instagram, Snapchat. Alt dette fungerer over telefonen din, som du selvfølgelig alltid har på deg, men det behøver ikke å være slik. Noe så alminnelig som å ringe og skrive meldinger, som man normalt assosierer med en telefon, kan nå også fungere på Mac-en din. Du kan nemlig justere din MacBook slik at den snakker sammen med dine kontaktopplysninger. Alt du skal gjøre er bare å gå inn under innstillinger, deretter meldinger, og så kan du justere din MacBook til å motta de samme meldingene som du mottar gjennom iMessage på din iPhone. Deretter fungerer iMessage som på telefonen – du kan både skrive og ringe til dine kontakter. Både som et alminnelig oppkall og via FaceTime.

Få mer informasjon om installeringen av iMessage her.

 

Kraftigere sammen enn hver for seg

Både din iPhone og din MacBook har en masse funksjoner som er spesielle for hver av dem. Men det er faktisk mulig å arbeide på begge to samtidig. Dette gjelder for både blåtannfunksjonen og for internettdelingen. At de to enhetene kan snakke sammen gjør det enklere å avlaste den ene. Så selv om de virker godt hver for seg, kan de i kombinasjon være enda bedre.

 

Applikasjoner er ikke kun til iPhonen din

Når man sier applikasjoner, tenker de fleste på iPhonen sin. Det er her man laster ned og bruker applikasjoner og apper. Hvilket det også er, men det er ikke bare der. Det er nemlig også mulig å hente applikasjoner til MacBooken sin. Her kan du hente en hel del av de samme applikasjonene som til telefonen din. På den måten får du mulighet til å bruke din MacBook på samme måte som du bruker din iPhone. Dessverre er det ikke mulig å ha med seg sin MacBook i lommen, men det er mulig å avlaste ens iPhone, og på den måten kombinere iPhone-funksjonene med MacBook-funksjonene.