Beskytte Mac-en sin

Det er helt essensielt å beskytte datamaskinen sin til daglig bruk. Selv om man ikke har mange viktige dokumenter liggende på serveren, er det mange som kan ha interesse av å hacke seg inn på nettopp din MacBook Air eller lignende. Kanskje vil de bare gjøre det fordi de kan, eller så kan de ha helt andre grunner.

Før i tiden var det ikke så mange som valgte å bruke Mac sitt operativsystem. I dag derimot er det flere og flere som bruker Apple sin datamaskin enten til hverdags eller arbeid. Mac er kjent for å ikke ha virus eller kunne få virus, men med den økende bruken vil også Mac være utsatt. Det har også med at teknologien stadig utvikler seg og folk bruker nye metoder for å stjele din informasjon eller ta over ditt privatliv.

 

Tips for deg som bruker Mac

Ved å bruke programmet Mackeeper, som kan laste ned og testes gratis her, vil Mac-en din være mye sikrere og man kan trygt surfe og bruke maskinen på ulike nettverk også videre. Dette programmet vil hele tiden vurdere faren og eventuelt eliminere potensielle trusler. På den måten kan du være trygg og fortsette å arbeide, surfe eller sjekke dine sosiale medier.

Grunnen til at du kan ta det med ro er at Mackeeper sørger for å beskytte Mac-en med sitt antivirus-program. Sammen med sikkerhetspakken beskytter disse programmene deg både mot tyveri i skyen eller dersom Mac-en skulle bli stjålet. Det er fordi med Mackeeper sin teknologi vil den kunne spores opp ved hjelp av en sensor. Dessuten vil den som bruker Mac-en bli filmet gjennom webkameraet slik at det blir enklere å identifisere tyven.

Det som er viktig å huske når du skriver store avhandlinger og lagrer viktige dokumenter på Mac-en, er å ha en sikkerhetskopi. Dette gjelder også dersom man lagrer store mengder personlige familiebilder. Mackeeper sørger for dine personlige eiendeler selv på nett. Med krypteringsverktøy vil ingen uvedkommende ha sjanse til å stjele ditt livsverk. Med backup er filene du laster ned sikre og du kan lett fortsette arbeidet dagen etter.

En av de metodene Mackeeper bruker for å holde systemene hurtige og responsive, er å rense Mac-en. Dette er ingen enkel oppgave, men rett og slett fjerning av såkalte junkfiler. Alle slike filer tar opp unødvendig plass og gjør maskinen tregere. Mackeeper hjelper deg å holde Mac-en frisk og rask. Er du vant med PC, vil nok harddisken på en Mac bli fortere fylt opp. Med Mackeeper forlenger du holdbarheten og øker prosesseringen.

Dette gjør programmet også ved å jevnlig oppdatere maskinen slik at den er fullt kompatibel. Dessuten vil ”login items” funksjonen sørge for å bare starte de mest nødvendige programmene.

 

Med god beskyttelse kan du ta deg en ferie

Mackeeper er beskyttelsen du bør ha til din Mac. I stedet for å bekymre seg over tapte filer og overvåket bruk, kan du drømme deg bort til en reise eller ferie du lenge har drømt om. Vil du komme deg bort fra arbeidet, og heller oppleve natur i kombinasjon med helstøpte opplegg, kan du besøke truestory.no i dag og finne de beste prisene på reiser og opphold som du vil huske for resten av livet. For det vil du når du sikrer din Mac med Mackeeper.