Behold din Mac i flere år med riktig antivirus program!

Levetiden på datamaskiner var før i tiden antatt til å være på ca. 2 år. Dette betydde at de aller fleste måtte punge ut med store summer hvert andre år, bare for å sørge for at de hadde en datamaskin som virket.

Den dag i dag har ting endret seg voldsomt innenfor datamaskin-markedet, men levetiden på de aller fleste datamaskiner er fremdeles rundt 2-3 år. Her er ordet levetid brukt til å mene at maskinen fremdeles er i tipp topp stand, men det er vel også det vi ønsker oss?

Få maks ytelse over lengre tid

Det er klart at mange datamaskiner i dag holder opp mot 5 år, men maks ytelse begynner som regel å forsvinne så snart maskinen er 1 eller 2 år gammel. Dette er helt naturlig og du tenker kanskje at det ikke er noe du kan gjøre. Du kan bytte til Mac.

Det er ingen tvil om at Mac har mindre virus-relaterte problemer enn de aller fleste andre datamaskiner, og det er heller ingen tvil om at virus og uønskede programmer er en av hovedårsakene til at datamaskiner må byttes ut. Anskaffer du et antivirus program til din Mac, så holder den dessuten enda lengre.

Det å måtte bytte ut en treig eller død datamaskin på grunn av et virus, er på ingen måte uvanlig. Det skjer med de aller fleste både i tide og utide, og vi er alle livredde for å en virusmelding når vi surfer på ukjente nettsider.

Virus får vi som regel dersom vi besøker ukjente og usikre nettsider, eller dersom vi er veldig uforsiktige med hva vi laster ned. Dette er ikke alltid i vår kontroll, derfor er det viktig at vi finner det beste antivirus programmet ved å følge ekspertråd.

Det er nemlig mange forskjellige tilbud når det kommer til antivirus programmer og et valg er ikke alltid like lett å ta. Vi anbefaler at du kikker godt rundt på nettet og at du tar deg tid til å undersøke før du velger et nytt antivirus program.