Se opp fra skjermen og opplev verden

Det er blitt mer og mer vanlig at vi nordmenn reiser utenlands når vinteren blir for mørk og kald. Thailand, Vietnam og Maldivene er populære tropiske destinasjoner når vintermørket kommer, men det er en ny destinasjon, som egner seg perfekt for vinterreise og opplevelser – nemlig Afrika!  

Opplev Afrika 

Det er viktig for oss nordmenn å reise et sted hvor det er varmt i de kalde og mørke vintermånedene. Når man har en stillesittende hverdag foran skjermen, er det en befrielse å kunne komme ut i den virkelige verden og oppleve ting. Afrika er ikke bare sol og varme, det er en radikalt annerledes reiseopplevelse, og på mange måter mindre turistpreget enn andre destinasjoner.  

Spennende safari i Afrika 

Det de fleste vet om Afrika er at kontinentet byr på et rikt natur- og dyreliv. Det mange av oss gjerne vil oppleve når man drar til et så fantastisk kontinent, er en safari, hvor man kan oppleve dyrene i sitt naturlige habitat, utenfor fangenskap, og oppleve naturen på nært hold.  

Kombiner natur og storbyferie – mange muligheter i Afrika  

Det er også rikelig med muligheter for å kombinere naturopplevelser i Afrika med storbyferie. En reise til Afrika er en opplevelse for livet, uansett om du velger safari og naturopplevelser, som fantastisk vakre Victoria Falls, eller safari og en storbyferie til metropolen Cape Town.  

Det finnes også mange muligheter for å kombinere en vakker reiseopplevelse i Afrika med vinsmaking. Det finnes utrolig mange spennende vingårder i Afrika og dette er også en type opplevelse som ville egne seg godt til venneferie, parferie eller kanskje til og med bryllupsreise.  

Hvis du vil kombinere ferie med mosjon, finnes det også eksotiske safariruter som du kan ta til fots. Det er med andre ord utrolig mange muligheter for deg som vil reise til Afrika, og oppleve et fantastisk vakkert kontinent med egne øyne. Man kan også kombinere safarireiser med mer tradisjonelle tropiske destinasjoner som Zanzibar og Mauritius. Dette er også populære bryllupsreisedestinasjoner, og en pakkeløsning med håndplukkede destinasjoner, kan være med på å gi dere en enda bedre opplevelse, enten om det er et par, venner eller familie som skal reise.  

Finn den perfekte destinasjonen  

Uansett hva dere er på jakt etter i en feriedestinasjon, finnes det steder i Afrika som kan oppfylle deres behov og gi dere en fantastisk opplevelse. Når vi opplever verden lærer vi noe nytt, og når vi er ute å reise, skaper vi minner sammen for livet.