Sånn får du flere følgere på Instagram

Hvordan kan man få flere følgere på Instagram? Det skal vi se litt nærmere på i denne artikkelen og undersøke hvordan du kan få følgtertallet ditt opp på influencernivå med bare noen enkle grep 

Kommenter på andre 

Det er først og fremst veldig lurt å kommentere på andres bilder og profiler, hvis du vil bli lagt merke til på Instagram. Det handler selvfølgelig også om å skape godt innhold, som andre gjerne vil like og dele. Jo mer du blir delt, jo flere mennesker legger merke til deg og potensielt kan begynne å følge deg. Derfor skal du sørge for å gjøre deg synlig på andres profiler – ikke bare din egen. Del historier og delta i utfordringer, der man deler andres ting mot at de deler dine, så du kan komme ut til et større publikum.  

Bruk de riktige hashtags 

Dt er også veldig viktig å bruke de riktige hashtags, hvis man vil nå ut til et større publikum på instagramHashtags, eller emneknagger, som de også så fint heter på norsk, er verktøyer som kan gjøre deg synligere innenfor den kategorien du poster i. Hvis du for eksempel poster om teknologi, så er det lurt å se hvilke hashtags som de du følger på Instagram, som kanskje er store innenfor denne kategorien bruker. Dermed kan du enkelte se hva som potensielt kan lønne seg for deg å bruke, når du skal vokse på Instagram.  

Utradisjonelle metoder 

Det er også dukket opp mange utradisjonelle metoder man kan få flere følgere på. Du har helt sikkert hørt om at det går an å kjøpe følgere på instagram. Det er dog veldig stor forskjell på om disse er autentiske og rent faktisk interagerer med profilen din eller ikke. Det er alltid best å bygge opp profilen sin organisk, men det blir ikke alltid sånn. Derfor kan det være løsningen for noen å kjøpe følgere.