Mac er kanskje virusfri – Men ikke skuddsikker!

Over de siste tiårene har kanskje det største salgspunktet fra Mac sin side vært at deres datamaskiner nærmest er virusfrie. Det skal litt til, av diverse årsaker, å få et virus på en Mac. Allikevel finnes det mer enn nok problemer som kan oppstå med din Mac, og du skal ikke være så altfor tøff i maska.

Mac brukere er som alle andre brukere av nettet gjenstand for hackerangrep som stjeler din personlige informasjon. De er også gjenstand for overvåking fra tredjeparter, så vel som diverse regjeringer. Det er med andre ord ikke sånn at Mac er et helt skuddsikkert produkt, selv om markedsføringen nok vil ha det til det.

Derfor er det viktig at du er påpasselig også som Mac eier. En god måte å beskytte deg fra de ovennevnte risikoene på er å laste ned et VPN program. Dette lar deg skjule din aktivitet og gå gjennom de nettsidene du ønsker uten å på noen måte bli sporet.

 

Gjør din Mac enda sikrere!

Som nevnt er en Mac blant de sikreste løsningene når du skal velge en datamaskin, men det finnes altså metoder for å gjøre den enda sikrere. Et VPN er et verktøy som lar deg rute din trafikk gjennom krypterte servere, slik at det å spore deg blir tilnærmet umulig, selv for de dyktigste dataekspertene.

Det finnes mange gode VPN program der ute, og disse kan altså gjøre din Mac et hakk sikrere. Spesielt viktig er et VPN dersom du behandler mye sensitiv informasjon. Faktisk var programmet originalt tilegnet bedrifter som delte mye sensitiv informasjon og begikk større transaksjoner som krevde et ekstra lag av sikkerhet.

I dag er derimot VPN en del av privatmarkedet også, og du kan for små summer laste ned et VPN program og holde deg enda mer sikker på din Mac. Det tar bare et par minutter og noen klikk, og vipps så er du sikret i din aktivitet på nettet.

 

Et VPN styrker din trygghet

Skal du surfe mye på nett og begå sensitive transaksjoner, enten av informasjon eller kapital, så er det viktig å føle seg helt trygg. Ingenting er verre enn å føle på en usikkerhet forbundet med sin aktivitet på nett.

Last derfor ned et VPN i dag, slik at du kan surfe helt uten noen form for bekymringer. Det tar bare et par minutter og koster nærmest ingenting, og slik kan du styrke din trygghet på nett!