Velkommen til MacKeeper.no – sikkerhetsprogrammet som du ikke kan unnvære til Mac-en din!

Når det kommer til programvare, og her spesielt sikkerhetsprogramvare, er det tydelig å se at utviklingen på dette området har vært helt enorm. Hvert år kommer nye interessenter til med sine bud på hvordan et sikkerhetsprogram bør være, gjøre og se ut. Denne utviklingen ser ikke ut til å stagnere, som er til stor fordel for både utviklere og forbrukere. Som konsekvens finnes det i dag et rikholdig utvalg av sikkerhetsprogrammer på markedet, som har til oppgave å beskytte datamaskinen din, øke hastigheten på den ved å fjerne/eliminere unødvendig programvare og således gjøre den mer brukbar. MacKeeper er et slikt program, som er spesielt utviklet for Mac-maskiner – et ideelt og formidabelt sikkerhetsprogram for Mac-ere.

Men hva kan MacKeeper i forhold til andre sikkerhetsprogrammer? Og hvorfor bør man velge MacKeeper til sin Mac? Her kan du lese mer, og bli klokere på programmet, samt fordeler som følger med, dersom du velger å installere MacKeeper på Mac-en din.

Antivirus for Mac på norsk

Antivirus for Mac på norsk

Sikkerhetsprogrammet for deg som eier en Mac.

Når man velger sikkerhetsprogram, er det av avgjørende betydning at man velger et program som fungerer best mulig sammen med datamaskin og operativsystem. Med sitt fokus på datamaskiner fra Apple, er dette programmet en stor fordel for deg som eier en Mac. MacKeeper er utviklet for å imøtekomme Mac-maskiners bestemte yteevne, og dets sterke side er å løse de krav og behov Mac-brukere har til sikkerhet på sin maskin. Med andre ord, gir MacKeeper deg en sikkerhetsløsning hvor du kan være trygg på at utviklerne har tatt hensyn til hvilke funksjoner som er nyttige og nødvendige for nettopp en Mac-maskin.

 
NettCasino.com
 
Hold din Mac i god form med MacKeeper

Når du daglig benytter Mac-en din til alt fra arbeidsrelatert til kanskje netthandling på fritiden, og du ikke har et sikkerhetsprogram aktivert på datamaskinen, da er det dessverre større risiko for at din Mac kan bli rammet av virus, eller annen søppelkode, som på sikt og over tid kan føre til alt fra tregere system til fullstendig systemsvikt.

I en verden hvor bruken av datamaskiner har stor betydning for vår hverdag, kan vi ikke vektlegge viktigheten av å ha et sikkerhetsprogram nok. Hold Mac-en din i god form, og føl deg tryggere når du bruker din Mac til alle hverdagens oppgaver, enten det er privat eller arbeide du bruker den til. MacKeeper er et sikkerhetsprogram med en mengde forskjellige funksjoner. Her kan du nøye deg med ett sikkerhetsprogram, fremfor å måtte investere i flere andre programmer for å få samme funksjonalitet. Funksjonene i programmet blir selvsagt også løpende oppdatert og tilpasset, som er med på å øke sikkerheten for deg og din Mac enda mer – men hvilke funksjoner snakker vi egentlig om?

Fra sakte til rask Mac

Fra sakte til rask Mac

Et overblikk over MacKeepers funksjoner og fordeler

Som nevnt ovenfor, kan programmet tilby deg en rekke forskjellige funksjoner som jevnlig oppdateres. Eksperter gir det derfor også karaktermessige vurderinger som ligger helt i toppsjiktet. At riktig mange Mac-brukere liker det, er ingen stor hemmelighet. Her kommer et kort overblikk over fordeler med MacKeeper.

 

MacKeeper beskytter Mac-en din

Først og fremst beskytter programmet Mac-en din mot mange forskjellige trusselvarianter. Dette kan være virus, søppelprogramvare og spionprogramvare. Andre varianter eller beskrivelser finnes, men de fleste passer godt inn som søppelprogramvare dersom det ikke er snakk om virus.
Du er altså godt beskyttet når du surfer rundt på nettet, hvor mange av truslene lurer, men du er også beskyttet mot virus som kan ligge gjemt i programfiler du eller andre laster ned og forsøker å installere.

Med MacKeeper får du også et program beregnet til å tyverisikre Mac-en din. Ved tyveri vil programmet kunne fortelle hvor maskinen din befinner seg.

 

MacKeeper hjelper deg med å få en hurtigere maskin

Har Mac-en din begynt å bli litt sløv? Viser ventesirkelen seg lengre og lengre tid av gangen, gjerne der man ikke forventer det? Ofte dreier det seg ikke om virus, men snarere feil innstillinger. Man kjører kanskje med alt for mange programmer på automatisk oppstart, for å spare tid, og ender opp med å bruke mer tid. MacKeeper kan hjelpe deg med å velge bort programmer du ikke behøver å ha hurtig tilgang til, og det kan hjelpe deg med å oppdatere eldre, ofte trege, programmer. Som resultat blir maskinen hurtigere og sikrere mot trusler.

Rengjør Mac med MacKeeper

Rengjør Mac med MacKeeper

MacKeeper tar sikkerhetskopi av filene dine

En kjempefordel med MacKeeper er at programmet tar sikkerhetskopi av alle viktige filer på maskinen din. Har du i tillegg personlig informasjon og dokumenter på maskinen, da kan MacKeeper hjelpe deg med å kryptere disse, slik at kun du kan få tilgang til disse.

MacKeeper kan fjerne unødvendige filer fra Mac-en din.

Over tid hoper det seg ofte opp mengder med unødvendige filer på harddiskene våre. Det er mye som er kjekt å ha, men når harddisken fylles opp, og vi allikevel ikke bruker filene til noe, da er det mye som kan være kjekt å bli kvitt også! MacKeeper kommer med hele fem lynhurtige forskjellige funksjoner for å hjelpe deg med å rydde.

Det følger altså mange brukbare funksjoner med når du installerer dette programmet på Mac-en din, og disse funksjonene kommer som en pakke, ett program. En stor fordel med MacKeeper er at du selvsagt kan få lov til å prøve programmet gratis, før du bestemmer deg for om dette programmet lever opp til dine høye forventninger.

Finn din Mac etter tyveri

Finn din Mac etter tyveri

Programmet er for deg som legger vekt på utforming og brukervennlighet

Funksjonene i et sikkerhetsprogram viser seg gjerne først fra sin beste side når de går hånd i hånd med en oversiktlig og brukervennlig utforming. Ved nedlasting av MacKeeper får du et program hvor brukervennlighet er prioritert høyt. Her kan du være sikker på at det er lett å lære seg programmets forskjellige funksjoner, og hvor disse finnes. Prøv MacKeeper – få deg en god brukeropplevelse du også.

 

Se gjennom hjemmesiden, og bli enda klokere på MacKeeper

MacKeeper er inndelt i forskjellige underkategorier, så hvis din nysgjerrighet er tent, da kan du med fordel besøke siden vår også. Her gjør vi det enkle enklere.
Fra hjemmesiden kan du naturligvis installere MacKeeper. I tillegg får du hurtig nærmere innsikt i alle programmets funksjoner inklusive hva du gjør for å kontakte vår støtteavdeling.

Helt til sist vil MacKeeper.no ønske deg god fornøyelse med å utforske hjemmesiden.