Slik beskytter du Mac-en din mot virus

Svaret er enkelt. Last ned og installer Mackeeper. Du kan prøve det gratis på norsk her.

Mackeeper beskytter effektivt Mac-en din ikke bare mot virus, men også mot nettfisking, søppelprogramvare, spionprogramvare, identitetstyveri samt programvare for reklame, alt mens du slapper av på nett.

For det er nettopp på nett at Mac-en din og du er mest i fare. Derfor inneholder Mackeeper også en funksjon for “Sikker nettlesing”, som automatisk blokkerer for alle farer. I tillegg kan du manuelt tilpasse funksjonen slik at den fungerer best mulig til nettopp dine behov og vaner. Funksjonen fungerer med både Safari, Chrome og Firefox.

Antivirusdelen i Mackeeper er den mest brukte antivirusløsningen til Mac i hele verden. Den er dessuten en av de absolutt beste med konstant oppdaterte antivirusdatabaser. Videre beskytter den deg selv om du bruker Windows-emulatorer på Mac-en din. Skulle den mot forventning begrense deg i arbeidet ditt, så er det videre meget enkelt å slå den automatiske beskyttelsen på Mackeepers antivirus til og fra.

 

Beskytter deg effektivt mot

mackeeper-antivirus-beskytter-imod

Om MacKeeper

MacKeeper er et norskspråklig program som brukes på tusenvis av Mac-computere over hele verden. Programmet har mottatt mer enn hundre softwarepriser etter å ha blitt tildelt toppkarakterer av både eksperter og brukere. Det er helt gratis å laste ned og prøve programmet her.Trygg installering
MacKeeper er trygt å installere og blir kontinuerlig kontrollert av Norton Antivirus.

Kompatibel med Chrome, Firefox og Explorer