Backup og kryptering

Alle bør sikkerhetskopiere sine viktigste filer. Bare tenk på alle bildene, dokumentene, programmene osv. som forsvinner for godt dersom Mac-computeren din kollapser uten at du har tatt noen form for backup.

Frykte behøver du likevel ikke, MacKeeper foretar nemlig automatiske sikkerhetskopieringer av filene dine. Dermed har du dem alltid sikret dersom uhellet skulle være ute. I tillegg sørger MacKeeper for å beskytte følsomme filer mot uvedkommende personer. Du velger enkelt og greit hvilke filer du anser som personlige, MacKeeper krypterer disse og så er det bare du som har tilgang til disse via et selvvalgt kodeord. Selv ikke hackere vil nå kunne komme til disse filene.

Et siste effektivt verktøy fra denne avdelingen er File Shredder som lar deg fullstendig slette filer fra Mac-en din. Ved sletting på normalt vis kan fortsatt personer med de riktige evnene enkelt få tilgang til de slettede filene.

Sikkerhetskopier alle dine viktigste filer med det samme. Last ned MacKeeper nå.

Backup Mac

Kryptering av data
Denne funksjonen beskytter dine private filer ved å kryptere dem og gjøre dem usynlige på harddisken. Når du taster inn ditt selvvalgte kodeord får du igjen adgang til filene. Funksjonen er svært enkel å bruke og er til stor fordel for de aller fleste med computer, kanskje spesielt forretningsdrivende.

Gjenoppretting av filer
Hvis uhellet skulle være ute er det likevel ikke sikkert at alt har forsvunnet. Den innebygde funksjonen Files Recovery kan nemlig gjenopprette ellers ødelagte filer til en viss grad. Funksjonen dybdeskanner Mac-en din og finner filene som var beskadiget eller slettet.

Backup
MacKeeper kan ta backup av alle filene dine. Du velger hvilke og bestemmer deretter et fast tidspunkt for når sikkerhetskopieringen skal foretas. Backupfilene kan du velge å lagre på et USB-stikk, en ekstern harddisk, en FTP-server eller på ZeoDisk.

Fullstendig sletting av filer
Når du sletter filer på Mac-en din forsvinner de i virkeligheten ikke helt. Ønsker du å fjerne en fil fullstendig må du benytte deg av File Shredder som sletter filene 100 % slik at de aldri kan gjenopprettes.

Last ned MacKeeper her helt gratis.

Om MacKeeper

MacKeeper er et norskspråklig program som brukes på tusenvis av Mac-computere over hele verden. Programmet har mottatt mer enn hundre softwarepriser etter å ha blitt tildelt toppkarakterer av både eksperter og brukere. Det er helt gratis å laste ned og prøve programmet her.Trygg installering
MacKeeper er trygt å installere og blir kontinuerlig kontrollert av Norton Antivirus.

Kompatibel med Chrome, Firefox og Explorer